ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΡΟΔΟΣ-ΦΑΛΗΡΑΚΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ACHOUSA HOTEL"



Ρόδος - Φαληράκι: 125€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio. Κάντε τις διακοπές σας με απίστευτα χαμηλή τιμή, σε ένα συγκρότημα που παρέχει κάθε άνεση! 

Ρόδος - Φαληράκι: 125€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio. Κάντε τις διακοπές σας με απίστευτα χαμηλή τιμή, σε ένα συγκρότημα που παρέχει κάθε άνεση! 
Ρόδος - Φαληράκι: 189€ ένα 6ήμερο για 4 άτομα σε studio. Οικογενειακές, διασκεδαστικές, χαλαρές, άνετες και πάνω από όλα οικονομικές διακοπές στην μαγευτική Ρόδο! 
Ρόδος - Φαληράκι: 105€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio. Διακοπές όπως δεν τις ξαναζήσατε! Σε μια από τις δημοφιλέστερες τοποθεσίες του νησιού σε τιμή απίστευτη! 
Ρόδος - Αγίου Πνεύματος: 90€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio. Πριν την κίνηση του καλοκαιριού εκμεταλευτείτε την ησυχία, την ηρεμία και την φανταστική τιμή για διακοπές στην πανέμορφη Ρόδο! 
Ρόδος - Φαληράκι: 160€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio. Καλοκαιρινές διακοπές με απίστευτη τιμή! Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε! 
Ρόδος - Φαληράκι: 190€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio. Κάντε τις διακοπές σας με απίστευτα χαμηλή τιμή, σε ένα συγκρότημα που παρέχει κάθε άνεση! 
Ρόδος - Φαληράκι: 250€ ένα 6ήμερο για 4 άτομα σε studio. Απολαύστε οικογενιακά την πανέμορφη Ρόδο με την καλύτερη τιμή! Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε! 
Ρόδος - Φαληράκι: 120€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα σε studio. Καλοκαιρινές διακοπές σε ένα όμορφο συγκρότημα με όλες τις ανέσεις, ένα πανέμορφο νησί και με μια τιμή απλά μοναδική! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: