ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ-ΣΙΔΕΡΑ-ΠΡΕΣΣΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

16.9€ για ένα πιστολάκι μαλλιών ΕΚ 1601 της Elekom με ισχύ 1600W.Διαθέτει διάταξη προστασίας από υπερθέρμανση ώστε να είσαστε πάντα ασφαλής κατά την χρήση της συσκευής.Μία προσφορά από την BNF GREEN TECHNOLOGIES,αρχικής αξίας 26€!ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
15.9€ για ένα σίδερο μαλλιών ΕΚ V 5 της Elekom!Διαθέτει πλάκα,περιστρεφόμενο κύλινδρο και διπλή βούρτσα αποδίδοντας τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα.Το μυστικό βρίσκεται στον περιστρεφόμενο κύλινδρο και στη διπλή βούρτσα που χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα και γυάλισμα της τρίχας!Μία προσφορά από την BNF GREEN TECHNOLOGIES,αρχικής αξίας 30€!ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
15.9€ για μία ανδρική κουρευτική μηχανή ΕΚ 518 της Elekom για την προσωπική φροντίδα του άντρα. Με ισχύ 9W, τις λεπίδες ειδικής κατασκευής και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας έρχεται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του!Μία προσφορά από την BNF GREEN TECHNOLOGIES,αρχικής αξίας 30€!ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
18€ για ένα επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών Sonar,ισχύος 3000W!Μία προσφορά από το Sulehria Brothers στην Ομόνοια,αρχικής αξίας 30€!
Για υπέροχα ίσια μάλλια!!9€ για μία πρέσα ισιώματος μαλλιών Kemei με κεραμικές πλάκες!Μία προσφορά από το Sulehria Brothers στην Ομόνοια,αρχικής αξίας 18€!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: