ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΡΟΣ-ΑΛΥΚΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΟΥΝΙΟ-ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


Πάρος - Αλυκή: 263€ για 6ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Μία τιμή πραγματική έκπληξη! Βιαστείτε και κάντε την κράτησή σας ΤΩΡΑ! 
Πάρος - Αλυκή: 210€ για 5ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών πραγματικό δώρο για τους φίλους του Touristorama.com. 
Πάρος - Αλυκή: 366€ για 5ήμερο για 4 άτομα για Ιούλιο και Αύγουστο. Οικογενειακές διακοπές για όλους στην Πάρο. Καλό φαγητό, ξεκούραση και παραλίες! 
Πάρος - Αλυκή: 157€ για 3ήμερο για 4 άτομα για Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Με την οικογένεια σας ή με την παρέα σας εμείς σας προσφέρουμε μία προσφορά για άνετες και οικονομικές διακοπές! 
Πάρος - Αλυκή: 236€ για 4ήμερο για 4 άτομα για Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Πάρτε την παρέα σας και φύγαμε για Πάρο. Κολυμπήστε, διασκευάστε και ξεκουραστείτε χωρίς κόστος! 
Πάρος - Αλυκή: 158€ για 4ήμερο για 2 άτομα για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων στην καλύτερη τιμή, την καλύτερη περίοδο! 
Πάρος - Αλυκή: 117€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Ξεκουραστείτε στην πισίνα του ξενοδοχείου σας με θέα την θάλασσα και πληρώστε ελάχιστα! Σας περιμένουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: