ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ(ΜΟΛΑ ΚΑΛΥΒΑ):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ


 Χαλκιδική 325€ για 6ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 
 Χαλκιδική 260€ για 5ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 
 Χαλκιδική 208€ για 5ήμερο για 2 έως 3 άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 
 Χαλκιδική 260€ για 6ήμερο για 2 έως 3 άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 
 Χαλκιδική 195€ για 4ήμερο για 2 έως 5άτομα στην περιοχή Μόλα Καλύβα Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα , με δική τους πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο ,κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μεγάλα μπαλκόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: