ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΡΤΣ-ΚΟΡΜΑΚΙΑ-ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΠΛΕΚΤΑ "HIP AND SPOILED"


Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 12€ για ένα Φανελάκι ελαστικό με κέντημα μαύρο (1882). Λεπτομέρεια και στυλ στο κέντημα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει την πλάτη. Φινετσάτο και όμορφο, στο πιο uni χρώμα. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 24€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 21€ για ένα Σόρτς πλεκτό λευκό (Σ0070). Λεπτομέρεια και στυλ στο κέντημα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει την περιοχή. Φινετσάτο και όμορφο, στο πάντα καταπληκτικό χρώμα, το λευκό. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 42€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 22€ για ένα Κορμάκι δαντελωτό λευκό (1838). Λεπτομέρεια και στυλ στο κέντημα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει την πλάτη. Φινετσάτο και όμορφο, στο πάντα καταπληκτικό χρώμα, το λευκό. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 44€ - Έκπτωση 50% !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: