ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ZANTE ROYAL RESORT"*"PALAZZO DI ZANTE"

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante στη Ζάκυνθο, ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, με 349€ από 698€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Zante Royal Resort στη Ζάκυνθο, KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, με 348€ από 696€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante στη Ζάκυνθο, ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, με 279€ από 558€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Zante Royal Resort στη Ζάκυνθο, ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών, με 278€ από 556€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Παρέχεται Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: