ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ "HIP AND SPOILED"

Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 25€ για ένα Μπλουζάκι με Κέντημα Μεταξωτό nude (1602). Καταπληκτική λεπτομέρεια στο κέντημα, που αναδεικνύει την πλάτη. Αέρινο και απαλό, στο πιο uni χρώμα. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 50€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 25€ για ένα Μπλουζάκι με Κέντημα Μεταξωτό κίτρινο (1602). Καταπληκτική λεπτομέρεια στο κέντημα, που αναδεικνύει την πλάτη. Αέρινο και απαλό, στο απαλό κίτρινο, όχρα. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 50€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο 25€ για ένα Μπλουζάκι με Κέντημα Μεταξωτό σομόν (1602). Καταπληκτική λεπτομέρεια στο κέντημα, που αναδεικνύει την πλάτη. Αέρινο και απαλό, στο αισθησιακό σομόν. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 50€ - Έκπτωση 50% !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: