ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AVARIS HOTEL"

 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Απολαύστε Live Μουσικές Βραδιές Rock, Blues και Έντεχνο στο Piano Bar του ξενοδοχείου! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Eορταστικό Gala με Πλούσιο Buffet Menu και Μουσική! Αφήστε τους μικρούς φίλους να διασκεδάσουν στα Παιδικά Πάρτυ με μουσική, χορό και επίσκεψη του Άγιου Βασίλη με δώρα στο Πάρτυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς! Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση του Fitness Spa, που περιλαμβάνει Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 γιορτινές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 



159€ από 398€ (Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: