ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΤΟΠ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ


> Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο με 15€ αποκτήστε ένα Στράπλες Τοπ με δαντέλα φυστικί (1583). Λεπτομέρεια και στυλ στη δαντέλα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει σώμα και πλάτη. Φινετσάτο και όμορφο, στο καταπληκτικό πετρόλ. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 30€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο με 15€ αποκτήστε ένα Στράπλες Τοπ με δαντέλα κίτρινο (1583). Λεπτομέρεια και στυλ στη δαντέλα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει σώμα και πλάτη. Φινετσάτο και όμορφο, στο πιο uni χρώμα. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 30€ - Έκπτωση 50% !!
Πανελλαδικά: Ελάτε να γνωρίσουμε την Hip And Spoiled! Μόνο με 15€ αποκτήστε ένα Στράπλες Τοπ με δαντέλα λευκό (1583). Λεπτομέρεια και στυλ στη δαντέλα! Τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει σώμα και πλάτη. Φινετσάτο και όμορφο, στο πάντα καταπληκτικό χρώμα, το λευκό. Σε μέγεθος one size. Από την Hip And Spoiled και με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 30€ - Έκπτωση 50% !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: