ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΚΑΖΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΤΑ 3 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ"



4€ για να ζήσει το παιδί σας το παραμύθι βοηθώντας "Τα Τρία Γουρουνάκια"να γλιτώσουν από τον λύκο, στην πιο διασκεδαστική και διαδραστική παιδική παράσταση από το Θέατρο Άβατον στο Γκάζι, 300 μέτρα από τον σταθμό του Μετρό, αξίας 8€ - έκπτωση 50%
4€ για την είσοδο 1 ατόμου στην παιδική θεατρική παράσταση, Τα Τρία Γουρουνάκια, και δώστε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να παρακολουθήσουν αλλα και να παίξουν!!...σε αυτό το διαδραστικό έργο που ανεβάζει με επιτυχία για 2η χρονιά η εταιρία παραγωγής L&C στο θέατρο Άβατον, στο Γκάζι. Αξίας 8€. Έκπτωση 50%. 

Παρακολουθήστε την πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση του φετινού χειμώνα "Τα Τρία Γουρουνάκια" στο Θέατρο Άβατον μόνο με 4 ευρώ - έκπτωση 50%. Μπείτε κι εσείς στην παράσταση και βοηθήστε τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο!


«Τα Τρία Γουρουνάκια» στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι!
4€ για την είσοδο ενός ατόμου στην πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση της χρονιάς και μπές και εσύ στην παράσταση για να βοηθήσεις τα 3 γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο!


Μπες και εσύ στο παιχνίδι, και πρωταγωνίστησε στην πιο διασκεδαστική παράσταση, «Τα τρία γουρουνάκια», στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άβατον! Εισιτήριο γενικής εισόδου 4€/άτομο!


«Τα Τρία Γουρουνάκια» στο Θέατρο Άβατον!! Θέλεις να βοηθήσεις τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον λύκο; Θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις στην πιο διασκεδαστική διαδραστική παιδική παράσταση του φετινού χειμώνα; Αν ναι, έλα στο «Θέατρο Άβατον» στο Γκάζι, όχι μόνο για να δεις αλλά και να παίξεις στα «Τρία Γουρουνάκια». Εισιτήριο εισόδου για 1 άτομο, μόνο 4€!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: