ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ:ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ-ΡΩΣΙΚΩΝ "MULTILINGUAL"

Αθήνα: Τώρα θα τα μιλάτε όλα... φαρσί! Μόνο με 130€ εξασφαλείστε το 3μηνο (50 ώρες) ή με 250€ το 6μηνο (100 ώρες) στα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας σε όποιο επίπεδο επιλέξετε, HSK - Βασικό Επίπεδο (Temel Seviye) ή Μέσο Επίπεδο (Orta Seviye) ή Ανώτερο επίπεδο (Yüksek Seviye). Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων. ya Deal! Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Multilingual στο Αιγάλεω (έναντι μετρό). Αρχικής Αξίας 265€ - Έκπτωση 51% !!

Αθήνα: Τι γιου πανιμαγιού παρούσκι? Μόνο με 130€ εξασφαλείστε το 3μηνο (50 ώρες) ή με 250€ το 6μηνο (100 ώρες) για τα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας σε όποιο επίπεδο επιλέξετε, Βασικό επίπεδο ή Α1 ή Α2 ή Β1 ή Β2. Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων. ya Deal! Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Multilingual στο Αιγάλεω (έναντι μετρό). Αρχικής Αξίας 265€ - Έκπτωση 51% !!
Αθήνα: Για να μην κάνετε τον... Κινέζο στα Ιαπωνικά! Μόνο με 130€ εξασφαλείστε το 3μηνο (50 ώρες) ή με 250€ το 6μηνο (100 ώρες) για τα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Ιαπωνικής γλώσσας σε όποιο επίπεδο επιλέξετε, Βασικό ή Μεσαίο ή Προχωρημένο επίπεδο. Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων. ya Deal! Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Multilingual στο Αιγάλεω (έναντι μετρό). Αρχικής Αξίας 265€ - Έκπτωση 51% !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: