ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 120 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "HOTEL ORPHEY 4*" ΚΑΙ ΜΕ 100ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KAPHOUSE HOTEL 3*"


 Από 100€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για 3 διαν/σεις με πρωινό κάθε μέρα στο ξενοδοχείο Hotel KAPHOUSE 3* superior για την περίοδο των Χριστουγέννων.


 Από 120€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για 3 διαν/σεις με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα) στο ξενοδοχείο Hotel ORPHEY 4*για την περίοδο των Χριστουγέννων.


 XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ BANSKO 2 - 153€ /άτομο γιά ένα 4ήμερο Χριστουγέννων στο Μπάνσκο με 3 διανυκτερεύσεις, που περιλαμβάνει μεταφορά από/προς το Μπάνσκο, και 3ήμερη ημιδιατροφή στο Πολυτελές 4άστερο Ξενοδοχείο ORPHEY !!

 Bansko! 120€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο), για να κάνετε υπερπολυτελή Χριστούγεννα στο ολόλευκο θέρετρο Bansko της Βουλγαρίας, στο HOTEL ORPHEY 4*. Αξίας 200€. Έκπτωση 40%.

 Χριστούγεννα στο Bansko!! Μόνο 120€ το άτομο για (3) διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα), στο HOTEL ORPHEY 4* στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το National Revival Complex και το κέντρο της πόλης, και 2 χλμ. από τον πρώτο σταθμό του Ski Lift!!
 Χριστούγεννα στο Bansko!! Μόνο 100€ το άτομο για (3) διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο KAPHOUSE HOTEL 3* SUPERIOR στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, στους πρόποδες του όμορφου βουνού Pirin, μόλις 100 μέτρα από τα Ski Lift!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: