ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΛΑΚΙ CLEAN STEP MAT

 15€ για το πιο εύχρηστο ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΑΚΙ εισόδου CLEAN STEP MAT σε καφέ χρώμα, που με τις εκατομμύρια απορροφητικές ίνες του απορροφά και συγκρατεί άμεσα νερό και βρωμιές από τα παπούτσια. Iδανικό για περιπτώσεις βροχής ή ποτίσματος, αλλά και για σπίτια με κατοικίδια και μικρά παιδιά. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 50%


Αποκτήστε το πιο εύχρηστο "μαγικό χαλάκι" εισόδου! 15 ευρώ για το Clean Step Mat, το χαλάκι που συγκρατεί και απορροφά άμεσα το νερό και τις βρωμιές από τα παπούτσια με τις εκατομμύρια απορροφητικές ίνες του, από την Sulehria Store, αξίας 30 ευρώ - έκπτωση 50%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!


 Clean Step Mat!!15€ από 30€ για ένα υπέρ-απορροφητικό χαλάκι, που απορροφά τη βρωμιά και το νερό, τέλειο αξεσουάρ για το σπίτι για τις βροχερές ημέρες, δεδομένου ότι θα κρατήσει τα πατώματα σας καθαρά και στεγνά με ευκολία, δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 28€ από 33€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: