ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΗΣΕΙΟ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "THISSIO VIEW"


29 ευρώ για να απολαύσετε ένα μοναδικό μενού 2 ατόμων, που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, 2 ποτά και... θέα τη μαγευτική Ακρόπολη, στον μοντέρνο πολυχώρο του Thissio View, αξίας 60 ευρώ - έκπτωση 52%

 29€ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ....ΑΚΡΟΠΟΛΗ!! 29€ για ένα υπέροχο μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και 2 ποτά στο μοντέρνο πολυχώρο Thissio View, κοντά στο σταθμό ΘΗΣΕΙΟ του ΗΣΑΠ. Αρχικής Αξίας 60€, Έκπτωση 52% !!


Δείπνο με θέα την Ακρόπολη! 29€ για να απολαύσετε ένα μοναδικό μενού 2 ατόμων, που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, 2 ποτά και... θέα τη μαγευτική Ακρόπολη, στον μοντέρνο πολυχώρο του THISSIO VIEW, πλησίον ΗΣΑΠ Θησείο, αξίας 60€ - έκπτωση 52%

29€ για ένα πλούσιο και χορταστικό μενού για δύο (2) άτομα με θέα την Ακρόπολη που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και 2 ποτά στον πολυχώρο Thissio View, για να έχετε όλη την Αθήνα... στο πιάτο σας, με εύκολη πρόσβαση από το σταθμό του Θησείου, αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 52%!!

Όλη η Αθήνα... στο πιάτο σας! 29€ για ένα πλήρες μενού για 2 που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και 2 ποτά στον πολυχώρο Thissio View κοντά στο σταθμό Θησείο και την είσοδο της Ακρόπολης!

29€ Μόνο, Για Να Απολαύσετε ένα Υπέροχο Γεύμα 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον κατάλογο του Πολυτελούς Thissio View! Ένας Πολυχώρος 4 Ορόφων, με Ρομαντικό Roof Garden, στο Κέντρο του κοσμοπολίτικου Θησείου, που σας προσκαλεί να Απολαύσετε τη Γαστρονομία στο Απόγειο της, με τη Συνοδεία ενός καλού κρασιού και τη Θέα της Μαγευτικής Ακρόπολης! Μια Μοναδική Προσφορά από το Parkareto, Αρχικής Αξίας 60€! Έκπτωση 52%! Καλή σας Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: