ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΙΣΙΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ "BRAZILIAN KERATIN TREATMENT" ΣΤΟ "IMAGE COIFFURE"




25€ για ολόισια, μεταξένια και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά έως και 5 μήνες, για να απαλλαγείτε από το πιστολάκι και τα ισιωτικά σίδερα, με την επαναστατική θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin Treatment (χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης), από το ''Ιmage Coiffure'' στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ, αρχικής αξίας 45€ - Έκπτωση 44%!

 19€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 λούσιμο, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα αναδόμησης μαλλιών για προστασία και λάμψη από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ), αρχικής αξίας 65€.


20€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης- Αναδόμηση, μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για ελκυστική εμφάνιση στο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ).Αρχικής Αξίας 70€ Έκπτωση 72%. 

23€ για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας, με Ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, ένα Χτένισμα και ένα Λούσιμο με ρεφλέ, όλα με επώνυμα προϊόντα, από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ. Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 54%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: