ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "5* CHATEAU ROND SUITES"


Διαμονή σε Σουίτα στο 5άστερο CHATEAU ROND SUITES, στο Λουτράκι Αριδαίας!! Από 159€ για ένα 3ήμερο, για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό, δωρεάν χρήση σάουνας και υδρομασάζ, γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο ΥΔΡΟΛΙΘΟΣ, early check-in & late check-out και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών! Αρχικής αξίας 320€. Έκπτωση 50%.
 Αποδράστε στο καταπράσινο Πόζαρ και χαρείτε την φυσική ιαματική πισίνα! 178€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Junior σουίτα με πρωϊνό και βραδυνό στο πολυτελές Chateau Rond στο Πόζαρ Αριδαίας! Η προσφορά ισχύει για διαμονή σαββατοκύριακα!


Για 3ήμερη απόδραση δύο (2) ατόμων, με διαμονή τριών (3) ημερών και δύο (2) διανυκτερεύσεων σε μοναδική πολυτελή δίκλινη σουίτα για τις καθημερινές από Κυριακή έως Πέμπτη και με 178€ για Παρασκευή έως Κυριακή έως και τα μέσα Δεκεμβρίου!! Σε όλες τις επιλογές προσφέρεται σούπερ ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό), αλλά και δωρεάν χρήση χαμάμ και σάουνας και υδρομασάζ (στο κουπόνι των 178€), όλα στο 5*Chateau Rond Suites, μία ανάσα από τα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας! Δροσιά, ξεγνοιασιά, εκδρομή και στις μεγάλες αργίες και οικονομία! Γιατί μας αξίζει να ζούμε καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: