ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,40 ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

 Πανελλαδικά: Από τη σειρά Polymer Clay! Μόνο 8,40€ για ένα Χειροποίητο Κρεμαστό Λαιμού σχέδιο fj-4003. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 12€ - Έκπτωση 30% !!

 Πανελλαδικά: Από τη σειρά Metal Art! Μόνο 7€ για ένα ζευγάρι Χειροποίητα Σκουλαρίκια σχέδιο fj-5005. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 10€ - Έκπτωση 30% !!
 Πανελλαδικά: Από τη σειρά Metal Art! Μόνο 7€ για ένα ζευγάρι Χειροποίητα Σκουλαρίκια σχέδιο fj-5004. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 10€ - Έκπτωση 30% !!


Δεν υπάρχουν σχόλια: