ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΘΗΚΗ ΠΟΥΓΚΙ ANIMOB ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ COTTON ΑΦΡΑΤΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ/PDA/MP3/MP4&ΤΣΑΝΤΑ ANIMOB ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ/ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ/ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Πανελλαδικά: Με γατούλα αυτό το... πουγκί! Μόνο 6,60€ για μία Θήκη Πουγκί Animob universal 711 βαμβακερή - ποιότητα cotton αφράτη - κατάλληλη για το κινητό, το pda, το mp3/mp4, με κλείσιμο με κορδόνι και σχέδιο την γνωστή γάτα animob πάνω σε τοπίο με φράουλες. Βασικό χρώμα μαύρο/πράσινο και κόκκινο/πράσινο για να επιλέξετε. Από την wap5 στον Άγιο Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 9,50€ - Έκπτωση 30% !!
Πανελλαδικά: Για για τα ψώνια, την βόλτα, την παραλία και τα ταξίδια θέλεις μαζί σου μία... γατούλα! Μόνο με 13,60€ αποκτήστε μία μεγάλη Τσάντα Animob universal 2101 με χερούλι, διαστάσεων 27x22,50εκ. για τα ψώνια, την βόλτα και την παραλία, από δερματίνη και σχέδιο ολόκληρη την γνωστή γάτα animοb. Διαλέξτε ανάμεσα σε 6 εκπληκτικά σχέδια, ουράνιο τόξο, σύννεφα, δέντρο, χρωματιστοί κύκλοι, καρδιά και μουσική. Από την wap5 στον Άγιο Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 19,50€ - Έκπτωση 30% !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: