ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ" ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΡΙΜ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΘΥΜΕΛΗ"



5€ για την είσοδο 1 ατόμου στην παιδική μουσική παράσταση, Ο Βασιλιάς Βάτραχος, των αδελφών Γκριμ σε διασκευή–σκηνοθεσία Έλλης Βοζικιάδου, και πάρτε μέρος σε ένα παραμυθένιο, μαγευτικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους, στο Θέατρο Θυμέλη στην Αθήνα. Αξίας 10€. Έκπτωση 50%.

 «Ο Βασιλιάς Βάτραχος», φτάνει στο Θέατρο «Θυμέλη»! 
5€ το άτομο για να απολαύσετε την παιδική μουσική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ! Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι με extra χρέωση 1€/άτομο!

«Ο Βασιλιάς Βάτραχος», φτάνει στο Θέατρο «Θυμέλη»! 5€ το άτομο για να απολαύσετε την παιδική μουσική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ! Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι με extra χρέωση 1€/άτομο! αξίας 10€ - έκπτωση 50%

5€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην εξαιρετική παιδική παράσταση “Ο Βασιλιάς Βάτραχος”, των Αδερφών Γκριμ σε διασκευή – σκηνοθεσία Έλλης Βοζικιάδου και συμμετοχή σε Πάρτυ - Ξεφάντωμα μετά την παράσταση με πολλές εκπλήξεις και πολλές λιχουδιές, στο Θέατρο Θυμέλη - Έλλης Βοζικιάδου, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%

Έτοιμοι; «Ο Βασιλιάς Βάτραχος», φτάνει στο Θέατρο «Θυμέλη»! 5€ το άτομο για να απολαύσετε την παιδική μουσική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ! Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι με extra χρέωση 1€/άτομο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: