ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "NEVROS HOTEL RESORT &SPA"

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, με 299€ από 598€ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων παρέχεται Εορταστικό Gala με μουσική! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ½ ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: