ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΩΝ-ΣΟΥΗΔΙΚΩΝ "USE YOUR BRAIN"

Αθήνα: Πάμε για να μάθουμε σωστά Σουηδικά! Μόνο 140€ για ένα 3μηνο ή 260€ από 480€ για ένα 6μηνο στα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Σουηδικής γλώσσας για να φτάσετε στο επίπεδο Α1 ή Α2. Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων. Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Use Your Brain στο Αιγάλεω (5 λεπτά από το μετρό). Αρχικής Αξίας 240€ - Έκπτωση 42% !!

Αθήνα: Πάμε για να μάθουμε σωστά Νορβηγικά! Μόνο 140€ για ένα 3μηνο ή 260€ από 480€ για ένα 6μηνο στα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Νορβηγικής γλώσσας για να φτάσετε στο επίπεδο Α1 ή Α2. Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων. Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Use Your Brain στο Αιγάλεω (5 λεπτά από το μετρό). Αρχικής Αξίας 240€ - Έκπτωση 42% !!
Αθήνα: Πάμε για να μάθουμε σωστά Αγγλικά! Μόνο 300€ για όλο το 6μηνο στα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας για να φτάσετε στο επίπεδο Β2 (για lower). Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων. Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Use Your Brain στο Αιγάλεω (5 λεπτά από το μετρό). Αρχικής Αξίας 750€ - Έκπτωση 60% !!

Αθήνα: Πάμε για να μάθουμε σωστά Αγγλικά! Μόνο 260€ για όλο το 6μηνο στα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας για να φτάσετε στο επίπεδο Β1. Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων. Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Use Your Brain στο Αιγάλεω (5 λεπτά από το μετρό). Αρχικής Αξίας 600€ - Έκπτωση 57% !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: