ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ Η ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΙΣ"



 Tο καταπληκτικό έργο του Μανώλη Κορρέ "Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις", μια κωμική και νοσταλγική παράσταση με πρωταγωνιστές όλα τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου παίζεται στο θέατρο Ορφέας στο κέντρο της Αθήνας. Απολαύστε την παράσταση με μόνο 10€ / το άτομο (1,50€ κουπόνι στο paspadou.gr και τη διαφορά 8,50€ την πληρώνετε στο ταμείο του θεάτρου)! 


''Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις'' του Μανώλη Κορρέ, στο ''Θέατρο Ορφέας''!! 10€ για είσοδο ενός ατόμου για να παρακολουθήσετε, μια παράσταση σάτιρας και νοσταλγίας που τελειώνει με μία μεγάλη έκπληξη και συγκεντρώνει όλα τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου (Βανδώρος, Βλάχος, Στυλιανοπούλου, Ιωαννίδου, Καρατζάς, Μπιμπίλας κ.ά) και τραγούδια του Τέρη Χρυσού. Αρχικής Αξίας 20€. Έκπτωση 50%.

"Οίκος ευγηρίας - Η ευτυχισμένη Δύσις", στο Θέατρο Ορφέας! 10 ευρώ για την είσοδο ενός ατόμου στην σατιρική παράσταση του Μανώλη Κορρέ, όπου συναντιούνται 17 από τα μεγάλα ονόματα του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου & θεάτρου, για να σας χαρίσουν στιγμές γέλιου, συγκίνησης αλλά και... αγανάκτησης, με τραγούδι από τον Τέρρυ Χρυσό, αξίας 20 ευρώ - έκπτωση 50%.

 Οίκος Ευγηρίας ''Η Ευτυχισμένη Δύσις'' στο Θέατρο Ορφέας!! Μόνο 10€ για την είσοδο ενός (1) ατόμου στην σατιρική θεατρική παράσταση Οίκος Ευγηρίας ''Η Ευτυχισμένη Δύσις'' του Μανώλη Κορρέ, μια παράσταση που συγκεντρώνει τα μεγάλα ονόματα, του παλιού καλού Ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου και τελειώνει με μια έκπληξη....τραγούδια του χθες με τον μοναδικό και αγαπημένο Τέρη Χρυσό και φιλική συμμετοχή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, ζωντανεύει στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Ορφέας (Πρώην Χατζηχρήστου)! Αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 50%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: