ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11.5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΟΜ ΓΚΑΛΙΕΝ ΚΑΙ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ"

11,5€ τα 2 άτομα για τη σπαρταριστή αυτοβιογραφική κωμωδία του Γκιγιόμ Γκαλιέν, που πήρε παράταση λόγω μεγάλης προσέλευσης! Κεντρικό θέμα της παράστασης είναι η πορεία που διαγράφει κανείς προσπαθώντας να ορίσει την ερωτική του ταυτότητα και συμπεριφορά, αλλά και την ίδια τη ζωή που θέλει να ζήσει, εγκαταλείποντας τη σφαίρα επιρροής της οικογένειάς του – αν φυσικά τα καταφέρει... Με την αγορά του κουπονιού αξίας 1,5€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμα 10€ τα 2 άτομα! 
Με 14€ τα 2 άτομα μπορείτε να απολαύσετε ένα κωμικό δράμα πέντε πράξεων ,που αφηγείται την ιστορία δύο ανθρώπων-ρόλων που συναντιούνται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας για να μπλεχτούν σ' ένα παιχνίδι που άλλοτε μοιάζει με αισθησιακό σκάκι κι άλλοτε με νευρικό πινγκ-πονγκ. Με την αγορά του κουπονιού αξίας 2€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας για την παράσταση ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 12€ τα 2 άτομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: