ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 27ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΣΕΤ ΜΑΚΙΓΙΑΖ&ΜΕ 19,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΚΟΛΙΕ ΜΑΚΡΥ Η ΚΟΝΤΟ ΜΕ ΖΙΡΓΚΟΝ-ΠΕΡΛΕΣ Η ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΑΤΣΑΛΙ 18Κ


 27,90€ για μια Βαλίτσα Ομορφιάς από Αλουμίνιο, που περιέχει 52 αξεσουάρ για το Μακιγιάζ σας, για να είστε άψογες και λαμπερές από το πρωί ως το βράδυ!! Υπέροχο δώρο για να προσφέρετε τις γιορτές στις φίλες σας και στον εαυτό σας, από την Sulehria Store στην Αθήνα ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 59,90€. Έκπτωση 53%


Ό,τι ζητήσεις για το μακιγιάζ σου, θα το βρεις σε αυτήν τη βαλίτσα! Από 27,5€ για μια βαλίτσα ομορφιάς από αλουμίνιο με 52 αξεσουάρ μακιγιάζ για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο & τα νύχια, από το Sulehria Store ή με αποστολή! Ιδανικό δώρο που θα εκτιμηθεί!
27,5€ για μια απίστευτη βαλίτσα μακιγιάζ Beauty-Trend της BriConti με 52 προïόντα, που θα...καλύψει όλες σας τις ανάγκες για κάθε είδους μακιγιάζ, με ένα αξιοθαύμαστο πλήθος επιλογών και χρωμάτων, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το "Sulehria Store" στην Πανεπιστημίου, αρχικής αξίας 59,9€ - Έκπτωση 54%!!
Tο απόλυτο φετίχ για κάθε γυναίκα!!! Βαλιτσάκι σετ μακιγιάζ με 52 αξεσουάρ, που περιλαμβάνει σκιές, κραγιόν, ρουζ, μανό, μολύβια, πινελάκια και αποσπώμενο καθρεφτάκι, μόνο με 30 ευρώ , από την Fashion With A Click, αξίας 60 ευρώ - έκπτωση 50%. Δωρεάν αποστολή Πανελλαδικά!
Μοναδικά κοσμήματα για εκλεκτές κυρίες! Από 19.50 ευρώ για να αποκτήσετε ένα κολιέ μακρύ ή κοντό, με επιλογή μεταξύ 4 διαφορετικών σχεδίων με ζιργκόν, πέρλες ή επιχρυσωμένο ατσάλι 18Κ, αξίας 40 ευρώ , από το κοσμηματοπωλείο m.de boer - έκπτωση 51%. Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: