ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7.90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΗΚΕΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΤΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "SULEHRIA STORE"

Hanging Sock Organizer για να οργανώσετε τις κάλτσες σας με 7,90€ για 2 τεμάχια ή 14,90 για 4 τεμάχια! Τακτοποιήστε τουλάχιστον 20 ζευγάρια κάλτσες!

7.90€ για 2 τεμάχια Ή 14.90€ για 4 τεμάχια HANGING SOCK ORGANIZER για να τακτοποιήσετε σε ζευγάρια τις κάλτσες σας στην θήκη οργάνωσης και να σταματήσετε να ψάχνετε κάθε πρωί στο αναστατωμένο συρτάρι το ζευγάρι που θέλετε να φορέσετε. Η κάθε θήκη είναι χωρισμένη σε τρία μέρη και μπορείτε να τακτοποιήσετε τουλάχιστον 20 ζευγάρια κάλτσες. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 20€/40€. Έκπτωση 61%/63%


 Μόνο 7.90€ απο 14.90€ Αρχική Τιμή για 2 Hanging Sock Organizer για να οργανώσετε τις Κάλτσες σας και να μη τις Ψάξετε Ποτέ Ξανά!!! Βολικό και με Μεγάλη Χωρητικότητα Καθώς Χωράει Τουλάχιστον 20 Ζευγάρια Κάλτσες! Δοκιμάστε το! Μια Προσφορά απο το Sulehria Store και με Δυνατότητα Πανελλαδικής Αποστολής!


 7,90€ για δύο (2) τεμάχια - ή - 14,90€ για τέσσερα (4) τεμάχια «Hanging Sock Organizer», με τρεις θήκες το κάθε ένα για να τακτοποιήσετε τουλάχιστον 20 ζευγάρια κάλτσες ανά χρώμα, είδος ή όπως αλλιώς εσείς θέλετε!! Προσφορά του Sulehria Store στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: