ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ELIZABETH" ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ

 9€ για την είσοδο (1) ατόμου στην θεατρική παράσταση Elizadeth! H ξέφρενη κωμωδία Elizadeth από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, παίρνει παράταση και θα συνεχίσει την ανατρεπτική πορεία της, για 20 ακόμη παραστάσεις στον Πολυχώρο Vault, στο Βοτανικό, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 ως την Κυριακή 23 Φευρουαρίου 2014.

Η οικονομική κρίση χτυπά το Θέατρο! 9€ για 1 εισιτήριο στην ξέφρενη κωμωδία "Elizadeth" του Χάρη Ρώμα, που σατιρίζει την κατάσταση στο Ελληνικό Θέατρο και τους ηθοποιούς του σε καιρούς οικονομικής κρίσης, στον πολυχώρο VAULT Theatre Plus στον Βοτανικό, αξίας 15€ - έκπτωση 40%
«Elizadeth» ...μια ξέφρενη κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζιά, στον πολυχώρο πολιτισμού Vault Theatre plus στο Βοτανικό με 9€ το άτομο από 15€, Έκπτωση 40%!

 9€ για είσοδο ενός ατόμου για να απολαύσετε την ξέφρενη κωμωδία Elizadeth του Χάρη Ρώμα, σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, για 3η Χρονιά, στον πολυχώρο Vault στον Βοτανικό! Πρόκειται για μια ξέφρενη κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου και ταυτόχρονα ένα καυστικό και ειρωνικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και των συντελεστών μιας παράστασης και τη ματαιοδοξία που επικρατεί. Αρχικής Αξίας 15€. Έκπτωση 40%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: