ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ"

«O φίλος μου ο Λευτεράκης» σε σκηνοθεσία των Ρέππα - Παπαθανασίου στο θέατρο «Βικτώρια» σε ένα ρεσιτάλ γέλιου και ερμηνείας από γνωστούς αγαπημένους σας πρωταγωνιστές. Προλάβετε!
Είσοδος 1 ατόμου στην παράσταση της χρονιάς όπου δίνετε 2€ για την αγορά του κουπονιού και 10€ στο ταμείο του θεάτρου! 12€ για να απολαύσετε μια προσεγμένη παραγωγή, μια ανατρεπτική κωμωδία,σε διασκευή που θα σας αποζημιώσει στο ακέραιο!

12€ από 20€ για είσοδο ενός ατόμου στη θεατρική διασκευή των Ρέππα / Παπαθανασίου "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης", του Αλέκου Σακελλάριου, στο θέατρο Victoria – έκπτωση 40%! Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με ένα κορυφαίο καστ ηθοποιών (Σπ.Πούλης, Β.Γουλιελμάκη, Μ.Ανδρούτσου, Χρ.Τσάφου, Μ.Παπαγιάννης, Γ.Μποστατζόγλου, Χ.Γρηγορόπουλος) που θα λατρέψετε!
12€ για είσοδο ενός ατόμου στην κλασσική κωμωδία του Α. Σακελλάριου ''Ο φίλος μου ο Λευτεράκης'', σε διασκευή Θ. Παπαθανασίου & Μ. Ρέππα, που επιστρέφει για να μας θυμίσει την αισιοδοξία και την χαρά της ζωής, στο θέατρο ''Victoria'', αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 40%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: