ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΜΑΣΑΖ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ BALINESE MASSAGE ΣΤΟ "MEDICAL ESTHETIC"& ΑΠΟ 10ΕΥΡΩ ΣΤΟ MEDICHIC

 7€ από 50€ για 1 Balinese Massage ή 1 Paradise massage διάρκειας 45 λεπτά - Ή - 9€ από 60€ για 1 Hot Stone Massage διάρκειας 60 λεπτά, και αφήστε την αίσθηση ηρεμίας και αναζωογόνησης να κατακλύσει το σώμα και το πνεύμα σας, στο Medical Esthetic στο Σύνταγμα (στάση μετρό). Έκπτωση 86%.



 7€ από 50€ για 1 Balinese Massage ή 1 Paradise massage διάρκειας 45 λεπτά - Ή - 9€ από 60€ για 1 Hot Stone Massage διάρκειας 60 λεπτά, και αφήστε την αίσθηση ηρεμίας και αναζωογόνησης να κατακλύσει το σώμα και την ψυχή σας, στο Medical Esthetic στο Σύνταγμα (στάση μετρό). Έκπτωση 86%.

 10€ για ένα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ επιλέγοντας ανάμεσα σε BALINESE, PARADISE ή RELAXING σε όλο το σώμα διάρκειας 60΄ Ή INDIAN HEAD διάρκειας 20΄ Ή FOOT MASSAGE διάρκειας 30΄. Χαρίστε στον εαυτό σας ή σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ένα δώρο συνώνυμο της απόλαυσης, ιδανικό για να ξεφύγετε από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Από το Ινστιτούτο Αισθητικής και Σώματος MEDICHIC στον Άγιο Δημήτριο, δίπλα στο Metro Mall (στάση μετρό Άγιος Δημήτριος). Αρχικής αξίας 30€. Έκπτωση 67%

Δεν υπάρχουν σχόλια: