ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΟΝΤΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ/ΣΕΤ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ/ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ&ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ROYALTY LINE

 Φοντύ Σοκολάτας, από 19,90€! Ιδανικό για πάρτυ! Από την Ηellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!

 Σετ Ζαχαροπλαστικής από 7.9€! Για γλυκές δημιουργίες! Από την Ηellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!


 Συσκευή για να σφραγίσετε αεροστεγώς τρόφιμα, προσωπικά αντικείμενα, εργαλεία, από 7.9€! Από την Ηellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!3,9€ για ένα (1) νέου τύπου υαλοκαθαριστήρα σιλικόνης αθόρυβης λειτουργίας, ιδανικό για όλα τα μοντέλα και όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, με επιλογή μεγέθους και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, από το “Asseenontv.gr”, αρχικής αξίας 7,9€ - Έκπτωση 51%!!
 Νέο Σετ αυθεντικών ελβετικών μαχαιριών Royalty Line 5 μαχαιριών με εργονομική λαβή μόνο από 17.9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: