ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

THISSIO VIEW ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 28€

 Απολαυστικό μενού με θέα την Ακρόπολη! 28€ για ένα πλούσιο και χορταστικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, που περιλαμβάνει 1 ορεκτικό, 1 σαλάτα, 2 κυρίως πιάτα, 1 κουβέρ με ντιπ ανά άτομο, 1 μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό και 2 ποτήρια κρασί ή 2 μπύρες ή 2 αναψυκτικά, και δοκιμάστε πεντανόστιμα και προσεγμένα πιάτα απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα της Αθήνας, στον μοναδικής αρχιτεκτονικής αισθητικής χώρο του Thissio View στο Θησείο (δίπλα στον σταθμό). Αξίας 58€. Έκπτωση 52%
 Γεύμα με θέα την Ακρόπολη! 28€ για ένα πλούσιο και χορταστικό μενού για 2 άτομα με θέα την Ακρόπολη, στον πολυχώρο Thissio View, με εύκολη πρόσβαση από το σταθμό του Θησείου! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 28€ για ένα πλούσιο και χορταστικό μενού για δύο (2) άτομα με θέα την Ακρόπολη που περιλαμβάνει ντιπ, σαλάτα, ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα και 2 ποτά στον πολυχώρο Thissio View, για να έχετε όλη την Αθήνα... στο πιάτο σας, με εύκολη πρόσβαση από το σταθμό του Θησείου, αρχικής αξίας 58€ - Έκπτωση 52%!!
 Ταξίδι στη γεύση... με θέα τη μαγεία!!! 28 ευρώ για ένα μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στον μοντέρνο πολυχώρο του Thissio View, με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, αξίας 58 ευρώ - έκπτωση 52%. Εκλεπτυσμένες γεύσεις με θέα την Ακρόπολη! 28€ για να απολαύσετε ένα μοναδικό μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο και... θέα τη μαγευτική Ακρόπολη, στον μοντέρνο πολυχώρο του "THISSIO VIEW", πλησίον ΗΣΑΠ Θησείο, αξίας 58€ - έκπτωση 52%
 28€ από 58€ για πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο περίφημο restaurant ''Thissio View'' πάνω στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου – έκπτωση 52%!


Δεν υπάρχουν σχόλια: