ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΛΥΣΙΜΟ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "CAR WASH TEAM PAPADOPOULOS" ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 11€ από 45€ για ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης του αυτοκινήτου που περιλαμβάνει εσωτερικό & εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, κέρωμα με προϊόν Car Tech Νανοτεχνολογίας, καθαρισμός και απολύμανση της καμπίνας με όζον για την εξουδετέρωση βακτηριδίων και οσμών, καθαρισμός όλων των καθισμάτων (υφασμάτινων ή δερμάτινων με χρήση καθαριστικών Wurth με ειδικό γαλάκτωμα & αρωματισμό), απολύμανση air- condition και καθαρισμός σασί - Ή - 16 από 60€ για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες μαζί με ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ εσωτερικού χώρου, από τους ειδικούς στο Papadopoulos Car Wash team στον Κορυδαλλό. Έκπτωση 76%
 4€ για ένα εσωτερικό και εξωτερικό επαγγελματικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας στο χέρι με ενεργό αφρό, εξωτερικό κέρωμα, αρωματισμό καμπίνας και ολοκλήρωση με σιλικόνη ελαστικών, για μια πλήρη περιποίησή του αυτοκινήτου σας με maximum διάρκεια αποτελέσματος σε minimum κόστος! από το Papadopoulos Car Wash team, στον Κορυδαλλό. Αξίας 10€. Έκπτωση 60%.
 Super Offer! 29€ για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου που περιλαμβάνει απομάκρυνση και αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών, κέρωμα, απολύμανση συστήματος κλιματισμού & αεραγωγών, απολύμανση και απόσμηση καμπίνας με όζον Ο3 καθώς και εξωτερικό πλύσιμο, για την ολική ανανέωση του αυτοκινήτου σας, από τους επαγγελματίες στο Car Wash Team Papadopoulos, στον Κορυδαλλό. Αξίας 60€. Έκπτωση 52%.
 Ολοκληρωμένος βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου που περιλαμβάνειαφαίρεση λεκέδων, συντήρηση εσωτερικών επιφανειών, κέρωμα, απολύμανσηκλιματισμού και αεραγωγών, εξάλειψη οσμών και εξωτερικό πλύσιμο στοχέρι με ενεργό αφρό!! Αστραφτερό αυτοκίνητο μόλις με 29€ απο αρχική τιμή 60€!

Δεν υπάρχουν σχόλια: