ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΥΘΕΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 55€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIO

 Γύθειο: 136€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, το Σεπτέμβριο. Ταξιδέψτε στη Λακωνία και μείνετε σε πολυτελές ξενοδοχείο, αγοράζοντας την προσφορά.
 Γύθειο: 255€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τον Ιούλιο. Επιλέξτε το Γύθειο Λακωνίας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος και την απίθανη προσφορά!
 Γύθειο: 170€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, τον Ιούλιο. Επιλέξτε το Γύθειο Λακωνίας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές φέτος και την απίθανη προσφορά!
 Γύθειο: 82€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 
 Γύθειο: 148€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμερίσματα. Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
 Γύθειο: 99€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμέρισμα. Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
 Γύθειο: 55€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: