ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ALL CUT ABOUT ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΚΟΥΡΕΜΑ

 19€ για 1 Βαφή, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Λούσιμο και 1 Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης μαλλιών, για εντυπωσιακή εμφάνιση στο φιλόξενο κομμωτήριο All cut about στο Αιγάλεω. Αξίας 40€. Έκπτωση 53%. 5€ από 14€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών μαζί με Λούσιμο- Ή - 8€ από 28€ για 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και χαρίστε στον εαυτό σας το στυλ που σας ταιριάζει, με τις άψογες υπηρεσίες του φιλόξενου κομμωτηρίου All Cut About στο Αιγάλεω. Έκπτωση 64%. 5€ μόνο για 4 υπηρεσίες: 1 Γυναικείο Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα ,1 Θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε την εμφάνιση σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες του κομμωτηρίου All Cut About στο Αιγάλεω ( Μετρό Αιγάλεω ). Αξίας 15€. Έκπτωση 67%.

 19€ από 40€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει, μία (1) Βαφή (ρίζα), ένα (1) Κούρεμα, ένα (1) Λούσιμο, ένα (1) Χτένισμα και μία (1) Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης Μαλλιών, από το κομμωτήριο All Cut About, μόλις λίγα μέτρα από τον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω. Έκπτωση 53%!!
 5€ από 14€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών μαζί με Λούσιμο- Ή - 8€ από 28€ για 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και χαρίστε στον εαυτό σας το στυλ που σας ταιριάζει, με τις επαγγελματικές υπηρεσίες του κομμωτηρίου All Cut About στο Αιγάλεω. Έκπτωση 64%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: