ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ "CAR WASH TEAM PAPADOPOULOS"

 Super Offer! 29€ για ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου που περιλαμβάνει απομάκρυνση και αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών, κέρωμα, απολύμανση συστήματος κλιματισμού & αεραγωγών, απολύμανση και απόσμηση καμπίνας με όζον Ο3 καθώς και εξωτερικό πλύσιμο, για την ολική ανανέωση του αυτοκινήτου σας, από τους ειδικούς στο Car Wash Team Papadopoulos, στον Κορυδαλλό. Αξίας 60€. Έκπτωση 52%.

 Super Offer! 5€ για ολοκληρωμένο καθαρισμό αυτοκινήτου με 7 υπηρεσίες που περιλαμβάνουν καθαρισμό με ενεργό αφρό (μέσα-έξω) στο χέρι, καθαρισμός καμπίνας και κέρωμα εσωτερικό, κέρωμα εξωτερικό με προιόντα νανοτεχνολογίας, ενυδάτωση πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, απολύμανση air condition και γυαλιστικό στα ελαστικά, για λεπτομερής φροντίδα καθαρισμού και αποστείρωση του αυτοκινήτου σας!!! στο Car Wash Team Papadopoulos, στον Κορυδαλλό. Αξίας 15€. Έκπτωση 67%.
 16€ για ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης του αυτοκινήτου σας που περιλαμβάνει βιολογικό καθαρισμό εσωτερικού χώρου, όλων των καθισμάτων (υφασμάτινων ή δερμάτινων με χρήση καθαριστικών Wurth), απολύμανση air- condition, απολύμανση με όζον όλης της καμπίνας, καθαρισμός σασί, και ένα εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, από το Papadopoulos Car Wash στον Κορυδαλλό. Αξίας 50€. Έκπτωση 68%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: