ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ/ΧΑΛΙΩΝ(ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ)&ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ECO CLEAN ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Επαγγελματικό Πλύσιμο, Στέγνωμα & Βιολογικό Καθαρισμό, Μίας (1) ή Δύο (2) Κουβερτών ή Παπλωμάτων, με Δωρεάν Παραλαβή & Παράδοση στο Χώρο σας και με Δυνατότητα Δωρεάν Φύλαξης με τον πιο Σύγχρονο Εξοπλισμό Καθαρισμού και τη Χρήση Αντιβακτηριδιακών και Οικολογικών Απορρυπαντικών... με την Υπογραφή Ποιότητας της Eco Clean! Καθαριότητα και Φρεσκάδα, Ποιοτικά και Aπόλυτα Οικονομικά!
 6,90€ από 15€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χαλιού μηχανής ή μοκέτας 2m2, 11,90 € από 30€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χαλιού μηχανής ή μοκέτας 4m2, 15.90€ από 45€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χαλιού μηχανής ή μοκέτας 6m2, 7.90€ από 18€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού 2m2, η 12.90€ από 36€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού 4m2, 15.90€ από 54€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού 6m2, με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τα περίχωρα και την Χαλκιδική!
 9.90€ από 32€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό Μονού Στρώματος ή 19.90€ από 55€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό Διπλού Στρώματος ή 17.90€ από 64€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό δύο μονών στρωμάτων ή 37.90€ από 110€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό Δύο Διπλών Στρωμάτων, με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τα περίχωρα και την Χαλκιδική!
 3€ ανά τετραγωνικό μέτρο m², για έναν επιτόπιο Βιολογικό Καθαρισμό Χειροποίητου Χαλιού, Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας και απολαύστε άριστο καθαρισμό χαλιών στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας, με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean! Αρχικής Αξίας 6€. Έκπτωση 50%.


 Ανά τετραγωνικό μέτρο m², για τον τέλειο επιτόπιο Βιολογικό Καθαρισμό Χειροποίητου Χαλιού, Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας και απολαύστε άριστο καθαρισμό χαλιών στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας!! Όλα με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean! Να το πούμε πιο καθαρά; .....σας συμφέρει!
 4,50 ανά τετραγωνικό μέτρο m², για Παραλαβή από το χώρο σας, Βιολογικό καθαρισμό, Φύλαξη από τώρα έως 31-12-2014 και Παράδοση στο χώρο σας, όλων των τύπων χαλιών και μοκετών (μηχανοποίητων ή χειροποίητων), από την Eco Clean & Delivery. Αρχικής Αξίας 9€. Έκπτωση 50%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: