ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "FACE&BODY DAY SPA" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για να είστε περιποιημένες από την κορυφή ως τα νύχια, μόνο 10€ για μία Ημιμόνιμη Βαφή Νυχιών Lac Me στα χέρια ή στα πόδια με ειδική προστασία ενάντια στη UV ακτινοβολία, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά χρώματα και Δώρο ένα Σχηματισμό Φρυδιών από το Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 40€.


 Φανταστική προσφορά!!!! Μόνο 19€ για μία φανταστική τριπλή περιποίηση με Γαλλικά ιαματικά προϊόντα Aquatonale που περιλαμβάνει μια Hot Chocolate Anti-aging Facial Treatment: Αντιρυτιδική σοκολατοθεραπεία προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ-ώμων & Περιποίηση ματιών & Lip Fix και Hot & Cold Stones Facial Spa Massage: ειδικό αντιγηραντικό, θεραπευτικό μασάζ lifting-ανόρθωσης, με ζεστές και με κρύες πέτρες βασάλτη-μαρμάρου, με συνολική διάρκεια 90’, από το Κέντρο Αισθητικής Face & Body Day Spa στην Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 100€.
 Δώστε στο σώμα σας τη φροντίδα που χρειάζεται! Μόνο 8€ από 30€ για μία Ηλεκτρονική Λιπόλυση, Μυϊκή Ανόρθωση-Σύσφιξη-Ενδυνάμωση και Λεμφική Παροχέτευση ή μία Θαλασσοθεραπεία Αδυνατίσματος Κυτταρίτιδας και Δερματικής Σύσφιξης με 3 Γαλλικά ιαματικά λιποδιαλυτικά προϊόντα Aquatonale για γυναίκες και για άνδρες από το Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη. Χάστε κιλά, κυτταρίτιδα και πόντους συνολικά ή τοπικά και αποκτήστε τη σιλουέτα που πάντα ονειρευόσασταν!!!
> Μοναδική προσφορά!!! Αποκτήστε τώρα νεανικό και λαμπερό δέρμα! 19€ από 85€ για 3 περιποιήσεις με γαλλικά προϊόντα Aquatonale Καθολικής ανανέωσης-ανάπλασης-σύσφιξης-ενυδάτωσης-λεύκανσης-λάμψης-μυϊκής-δερματικής ανόρθωσης σε πρόσωπο-μάτια-λαιμό & ντεκολτέ με Μικρό-δερμοαπόξεση με υπέρηχο 3ης γενιάς και Περιποίηση ματιών & άνω χείλους και Ηλεκτρονικό Μυϊκό Lifting για γυναίκες και για άνδρες απο το Κέντρο Αισθητικής Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη.

 Μόνο 25€ για ένα πλήρες πακέτο καταπολέμησης περιττού βάρους, για άνδρες και γυναίκες, από Διαιτολόγο-Διατροφολόγο που περιλαμβάνει 4 εξατομικευμένα εβδομαδιαία Προγράμματα Διατροφής, 4 Λιπομετρήσεις, 1 υπολογισμό Βασικού Μεταβολισμού και 4 συνεδρίες αύξησης του βασικού μεταβολισμού με Ηλεκτρονική Λιπόλυση - Μυϊκή Ανόρθωση - Σύσφιξη - Ενδυνάμωση και Λεμφική Παροχέτευση από το Face & Body Day Spa και τους εξειδικευμένους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 200€.


 15€ από 50€ για ιδιαίτερα χαλαρωτικά μασάζ για γυναίκες και άνδρες με επιλογή: α. Ένα ολόσωμο πολύ χαλαρωτικό, αναζωογονητικό και απολύτως ενυδατικό για την επιδερμίδα με βούτυρο κακάο Hot Chocolate Full Body Spa massage διάρκειας 50’. Αρχικής αξίας 50€ ή β. Ένα εξειδικευμένο Hot & cold Stones computer anti-stress massage αυχένα πλάτης ώμων και χεριών με ζεστό λάδι anti-stress με αιθέρια έλαια, διάρκειας 50’ για άμεσα απόλυτη ανακούφιση από μυϊκούς σπασμούς, για όσους καταπονούνται στην εργασία τους (όσοι εργάζονται πολλές ώρες μπροστά σε υπολογιστή ή κάνουν γραφική εργασία κλπ). Μία τέλεια προσφορά από το υπέροχο Face & Body Day Spa στη Θεσσσαλονίκη. Μόνο με 9€ από 30€ και κάνετε μία αντιρυτιδική-συσφικτική-ενυδατική Περιποίηση ματιών και χειλιών που περιλαμβάνει και Ηλεκτρονικό Lifting μετώπου, βλεφάρων, φρυδιών και χειλιών για γυναίκες και για άνδρες από το μοναδικό Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο να νοιώθετε, αλλά να φαίνεστε και νεότερες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: