ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIRKAT" ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

24€ για 5 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για μία αδιάλειπτα προσεγμένη εμφάνιση και την επαγγελματική περιποίηση που προσφέρει το μοντέρνο και πολυτελές κομμωτήριο Hairkat στη Νέα Σμύρνη. Αρχικής Αξίας 80€. Έκπτωση 70%.
 29€ για 1 Ανταύγειες , 1 Κούρεμα ,1 χτένισμα και 1 Λούσιμο με επαγγελματικά προϊόντα Wella, Loreal και αποκτήστε μια μοναδική ευκαιρία ανανέωσης της εμφάνισης σας ,στο μοντέρνο και πολυτελές χώρο του κομμωτηρίου Hairkat στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 100€. Έκπτωση 71%.
 24€ για 5 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για μία αδιάλειπτα προσεγμένη εμφάνιση και την επαγγελματική περιποίηση που προσφέρει το μοντέρνο κομμωτήριο Hairkat στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 80€. Έκπτωση 70%.
 50€ για ένα Εξάμηνο πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει 5 Βαφές σε όλο το κεφάλι και 5 Χτενίσματα μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για εντυπωσιακή ανανέωση της εμφάνισης σας στον μοναδικής αισθητικής χώρο του κομμωτηρίου Hairkat στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 228€. Έκπτωση 90%.
 Στυλ και πολυτέλεια!!! 24€ για 2 Βαφές σε όλο το κεφάλι, 2 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) και 2 Κουρέματα, για όλα τα μήκη μαλλιών μαζί με τα λουσίματα, και χαρίστε στα μαλλία σας το Look που επιθυμείτε απολαμβάνοντας τις Υψηλής Αισθητικής υπηρεσίες ομορφιάς του κομμωτηρίου Hairkat στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 200€. Έκπτωση 86%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: