ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

JAIPUR PALACE ΙΝΔΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ 2


 29,90€ για ένα αμιγώς ινδικό μενού για 2 στο Jaipur Palace στην Κηφισιά! Στην Μέκκα των καλοφαγάδων, ο γοητευτικός κόσμος της παλιάς Ανατολής ζωντανεύει και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε μαγικές γαστρονομικές απολαύσεις!

 30€ από 62,5€ για υπερπλήρες menu 2 ατόμων που περιλαμβάνει 2 Ορεκτικά, 2 Κυρίως Πιάτα, 2 ποτήρια Κρασί, Ψωμάκι nan & Επιδόρπιο, στη μέκκα των καλοφαγάδων, στο περίφημο Ινδικό εστιατόριο ''Jaipur Palace'' στη Κηφισιά - έκπτωση 52%!

 Ινδικές γεύσεις στη καρδιά της Κηφισιάς!! 30€ για ένα απολαυστικό μενού 2 ατόμων,με μοναδικές αυθεντικές γεύσεις από την Ινδία, ή εναλλακτικά,μπορούν να συμμετέχουν 2 άτομα στο φημισμένο πλέον,Κυριακάτικο all you can eat buffet, στη μαγευτικά εξωτική ατμόσφαιρα του φημισμένου JAIPUR PALACE στη καρδιά της Κηφισιάς! Έκπτωση 52%! Αρχική αξία 62€!!

 30€ από 63€ για να απολαύσετε ένα ινδικό μενού 2 ατόμων, στo ινδικό εστιατόριο Jaipur Palace.Εξωτική ατμόσφαιρα διάσπαρτα τα χρώματα και αρώματα από την Ινδία στην Κηφισιά επί της Λ.Κηφισίας. Έκπτωση 51%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: