ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΩΝ-SERVICE&ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "CAR SPA" ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ

 Aστραφτερή καθαριότητα με πιστοποιημένο βιολογικό καθαρισμό σαλονιού ή στρωμάτων με τα καλύτερα οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά και άριστη εξυπηρέτηση επιτόπου από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας “Car Spa”, κερδίζοντας έκπτωση έως 81%!!! 24,9€ για έναν (1) ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, δώρο εκπτωτικό κουπόνι για service a/c και φρέον και δυνατότητα παραλαβής & παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, από το πλυντήριο του Car Spa στην Ευκαρπία, αρχικής αξίας 120€ - Έκπτωση 79%!!!
 25€ για μια αλλαγή λαδιών έως 4 λίτρα, μια αλλαγή φίλτρου λαδιού και Δώρο ένα εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου, από το έμπειρο προσωπικό του CAR SPA στην Θεσσαλονίκη! Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 50%. 39€ για ένα εξωτερικό γυάλισμα αυτοκινήτου με αλοιφή ( 4 στάδια - χέρια), ένα εξωτερικό κέρωμα, μια επιδιόρθωση χρώματος σβήσιμο γρατζουνιών και ένα υγρό κέρωμα στο τέλος της διαδικασίας, από το έμπειρο προσωπικό του CAR SPA στην Θεσσαλονίκη! Αρχικής Αξίας 160€. Έκπτωση 76%. 10€ για ξεθάμπωμα (1) φαναριού του αυτοκινήτου σας, ώστε να βελτιώσετε την εξωτερική του εμφάνιση και να οδηγείτε με ασφάλεια, από το κατάστημα "Car Spa" στo Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 50%
 50€ από 100€ για ένα (1) service αυτοκινήτου και έλεγχο 14 σημείων. ΔΩΡΟ ένα (1) εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με full ενεργό αφρό, από το έμπειρο προσωπικό του CAR SPA στην Θεσσαλονίκη. Για να έχετε ασφάλεια στις καθημερινές σας μετακινήσεις και στα ταξίδια σας. Έκπτωση 50%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: