ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

DETOX FOOT SPA/ΛΕΜΦΙΚΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

< 10€ από 25€ για μία (1) θεραπεία Detox Foot Spa, συνολικής διάρκειας 30 λεπτών. Μία προσφορά από το Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Ορθοστατικής στην Γλυφάδα! Το Detox Foot Spa είναι μια φυσική, αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία αποτοξίνωσης, η μόνη διέξοδος χωρίς χάπια, δίαιτες κτλ, προκειμένου να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά στον οργανισμό του. Έκπτωση 60%!!
 Μόνο 14€ για ένα λεμφικό Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας συνολικής διάρκειας 45 λεπτών !!! Διώξτε την κυτταρίτιδα μια για πάντα !!! Μία προσφορά από το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Ορθοστατικής στην Γλυφάδα !!!
  Μόνο 15€ για ένα Θεραπευτικό Mασάζ 30΄ (λεπτών), σε αυχένα, πλάτη και μέση !!! Μοναδική προσφορά από το «Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Ορθοστατικής» στη Γλυφάδα !!!
 Μόνο 19€ για μια συνεδρία φυσιοθεραπείας με την μέθοδο ορθοστατικής Mezieres που ανακουφίζει πόνους στην περιοχή της μέσης και τον αυχένα και ένα θεραπευτικό μασάζ !!! Μία προσφορά από το Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Ορθοστατικής στην Γλυφάδα !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: