ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ IMAGE COIFFURE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

 20€ για 4 χτενίσματα και 4 λουσίματα μαζί με μάσκα ενυδάτωσης για λαμπερά και υγιή μαλλιά και απολαύστε την περιποίηση στο κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ). Αρχικής Αξίας 48€. Έκπτωση 58%.
 20€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης-Αναδόμησης, μαζί με λουσίματα για όλα τα μήκη μαλλιών, και αποκτήστε ένα μοναδικό πακέτο γυναικείας ανανέωσης και ομορφιάς, στο φιλόξενο κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ).Αρχικής Αξίας 70€. Έκπτωση 71%. 18€ από 30€ για μια (1) θεραπεία Botox μαλλιών και 1 χτένισμα-Η-38€ από 75€ για μια (1) ισωτική θεραπεία Brazilian Keratin διάρκειας έως 5 μήνες και μία (1) θεραπεία Botox μαλλιών, για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και συντήρηση της θεραπείας Brazilian και 2 χτενίσματα (σε 2 επισκέψεις) από το κομμωτηριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ).Έκπτωση 44% Image coiffure: Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Treatment! 5€ για 1 ανδρικό ή παιδικό Κούρεμα, 1 styling και 1 λούσιμο, για ανανεωμένο look απολαμβάνοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες του φιλόξενου κομμωτηρίου Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ).Αξίας 15€. Έκπτωση 67%. Μεταξένια, απαλά & υγιή μαλλιά, από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ με έκπτωση έως 49%!! 20€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης-Αναδόμησης, μαζί με λουσίματα για όλα τα μήκη μαλλιών, και αποκτήστε ένα μοναδικό πακέτο γυναικείας ανανέωσης και ομορφιάς, στο κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ).Αξίας 70€. Έκπτωση 71%.
 Εντυπωσιακή Εμφάνιση!!9€ από 38€ για ένα (1) Κούρεμα, ένα (1) Λούσιμο, μία (1) Μάσκα Αναδόμησης και ένα (1) Χτένισμα, από το Κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (δίπλα στην στάση μετρό Συγγρού-Φίξ). Έκπτωση 76%!!
 18€ για μία θεραπεία Botox μαλλιών και ένα χτένισμα, για πλήρη αναδόμηση της τρίχας ή 25€ για μια θεραπεία Brazilian Keratin Treatment (χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης) και ένα χτένισμα για ολόισια, μεταξένια και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά, με διάρκεια έως και 5 μήνες ή 38€ για μία θεραπεία Brazilian Keratin και μία θεραπεία Botox μαλλιών, για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και 2 χτενίσματα, από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ). Αρχικής Αξίας 30€. Έκπτωση 40%. 5€ για περιποίηση ή ανανέωση στα μαλλιά σας για τη νέα χρονιά με επιλογή από λούσιμο και χτένισμα ή λούσιμο και κούρεμα στο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ, αρχικής αξίας 13€ - Έκπτωση 62%!!!!!
 Μεταξένια, απαλά & υγιή μαλλιά ενόψει των γιορτών, με προσφορά για Brazilian, Botox και χτενίσματα, από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ με έκπτωση έως 49%!!
 19€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης για φυσική προστασία και λάμψη μαζί με λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και χαρίστε απαράμιλλη γοητεία στα μαλλιά σας με έμφαση στην λεπτομέρεια, στο υπέροχο χώρο του κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ). Αξίας 60€. Έκπτωση 68%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: