ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "IRAQ-9 ΤΟΠΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ "VAULT"

 9€ για ένα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τη θεατρική επιτυχία του Off-Broadway IRAQ – 9 ΤΟΠΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ, της πολυβραβευμένης συγγραφέως Heather Raffo. Ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Μαρίας Τσαρούχα. Το έργο αποτελεί εξιστόρηση της ζωής εννέα Ιρακινών γυναικών, με φόντο τους δύο πολέμους στον Κόλπο και εμβαθύνει στο τί σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου. Από τον Πολυχώρο VAULT, στο Βοτανικό (κοντά στη στάση Μετρό Κεραμεικός). Αρχικής αξίας 15€. Έκπτωση 40%

 9€ για είσοδο ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση "Iraq - 9 τόποι επιθυμίας" της Heather Raffo, που εμβαθύνει στο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου, στον πολυχώρο ''Vault'' στον Βοτανικό, αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 40%!!!

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου; 9 ευρώ για την είσοδο ενός ατόμου στη θεατρική παράσταση ΙRAQ – 9 τόποι επιθυμίας, σε σκηνοθεσία της Μαρίας Τσαρούχα, που αποτελεί εξιστόρηση της ζωής εννέα Ιρακινών γυναικών, με φόντο τους δύο πολέμους στον Κόλπο, από το Θέατρο Vault.

 Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, σε μια χώρα που επισκιάζεται από το καθεστώς του πολέμου; Η θεατρική επιτυχία του off-Broadway “ΙRAQ – 9 TΟΠΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ” της πολυβραβευμένης συγγραφέως Heather Raffo, παρουσιάζεται στη θεατρική σκηνή του Πολυχώρου VAULT σε σκηνοθεσία της Μαρίας Τσαρούχα και εσείς μπορείτε να την παρακολουθήσετε με 18€ τα 2 άτομα! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 3€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο θα πληρώσετε ακόμη 15€ τα 2 άτομα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: