ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ-ΚΟΡΝΙΖΑ ΤΟΙΧΟΥ/ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ/ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ "RAFERI DIGITAL"


 35€ Μόνο, για Μία Φωτογραφία σας Τυπωμένη σε Φωτιστικό - Κορνίζα τοίχου με τεχνολογία LED, Διαστάσεως 30Χ30Χ3! Διαλέξτε μια αγαπημένη σας φωτογραφία, του παιδιού σας, ένα τοπίο, ένα ζωγραφικό έργο, μια παιδική παράσταση, την αγαπημένη σας ομάδα ή ακόμη και μια Αγιογραφία και Μετατρέψτε την Σε έργο τέχνης Συνδυάζοντας την Παράδοση με την Τεχνολογία! Αρχικής αξίας από 83€ - Έκπτωση έως 58%!

 Το Πιο Συμβολικό δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!! 10€ για ένα (1) Μπρελόκ Καρδιάς με δυνατότητα χάραξης, για να χαράξετε τα ονόματα των ερωτευμένων ή το προσωπικό σας μήνυμα!! Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας. Μία μοναδική προσφορά από τη Raferi Digital! Αρχικής αξίας 18€ - Έκπτωση 44%!!

 28€ για ένα (1) τραπεζάκι τυπωμένο με οποιαδήποτε φωτογραφία θέλετε! Βάλτε το προσωπικό σας στυλ στο παιδικό δωμάτιο με χαρούμενες παραστάσεις μέχρι και διακοσμητικό βοηθητικό τραπεζάκι για κάθε γωνιά του σπιτιού. Οι διαστάσεις είναι 55Χ55 εκ. και ύψος 45εκ. Ένα όμορφο και πρωτότυπο δώρο που χωράει παντού! Με Πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ! Μία μοναδική προσφορά από τη Raferi Digital!

Δεν υπάρχουν σχόλια: