ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

FACE LIFTING-ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΦΡΥΔΙΑ-ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "VENUS STYLE"

 Βαθύς & σχολαστικός βιολογικός καθαρισμός προσώπου για να επανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας και να σβήστε κάθε ίχνος ρυτίδας ή ενυδάτωση πλάτης, από το “Venus Style” δίπλα στο σταθμό Βικτώρια, κερδίζοντας έκπτωση έως 93%!!!
28€ για δύο (2) επισκέψεις μόνιμου μακιγιάζ σε φρύδια ή περίγραμμα χειλιών, με προϊόντα γαλλικής προέλευσης και εγγύηση 10 χρόνων, για τέλειο σχήμα φρυδιών ή ελκυστικά χείλη κάθε μέρα, ώρα και στιγμή, από τους επαγγελματίες του Venus Style δίπλα στο σταθμό Βικτώρια, αρχικής αξίας 340€ - Έκπτωση 91%!!!!!

 47€ για Μόνιμο Μακιγιάζ για να τονίσετε ή να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών σας (μέθοδος τρίχα-τρίχα) ή το περίγραμμα των χειλιών σας με προϊόντα γαλλικής προέλευσης και εγγύηση 10 χρόνων από το Ινστιτούτο Αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 340€ Έκπτωση 86%. Venus style: Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ή περίγραμμα χειλιών! Αφήστε το πρόσωπο σας να λάμψει με το face lifting των αισθητικών που περιλαμβάνει μία βαθιά ενυδάτωση προσώπου με ενυδατικές μάσκες και serum από ίνες μεταξιού καθώς και αντιρυτιδική & συσφικτική θεραπεία με botox, κολλαγόνο, χαβιάρι, βλαστοκύτταρα ή παγωμένα κύτταρα γαλλικής, αμερικάνικης, βελγικής προέλευσης, από το "Venus Style" στην Πατησίων, κερδίζοντας έκπτωση έως 89%!!!!! Βαθύς & σχολαστικός βιολογικός καθαρισμός προσώπου για να επανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας και να σβήστε κάθε ίχνος ρυτίδας ή ενυδάτωση πλάτης, από το “Venus Style” δίπλα στο σταθμό Βικτώρια, κερδίζοντας έκπτωση έως 93%!!! 12€ για μία θεραπεία φωτοανάπλασης με την τεχνολογία IPL (έντονο παλμικό φως) μαζί με εφαρμογή από αμπούλες βλαστοκυττάρων ή botox ή κολλαγόνο ή lifting, που διεισδύουν στο δέρμα με 3 ειδικά μηχανήματα εναλλάξ, και προσφέρετε στον εαυτό σας μία ολική θεραπεία λάμψης για επιδερμίδα υγιή, ελαστική, βελούδινη, χωρίς λεπτές γραμμές και ερεθισμούς με το τέλος της θεραπείας! Στο Ινστιτούτο αισθητικής Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 100€. Έκπτωση 88%. 9€ για 1 Βιολογικό Βαθύ και Σχολαστικό Καθαρισμό προσώπου μαζί με 1 Μάσκα Πρωτείνης Μεταξιού και 1 Ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή υαλουρονικό οξύ (μη ενέσιμο), για να ανακτήσετε την λάμψη και την φρεσκάδα στο πρόσωπο σας με ειδικά μηχανήματα και επαγγελματική περιποίηση που συμβάλουν στη σύσφιξη των πόρων και την λείανση της επιδερμίδας! από το ινστιτούτο Venus Style στην Αθήνα. Αρχικής Αξίας 100€. Έκπτωση 91%.

 28€ για Μόνιμο Μακιγιάζ με επαγγελματικά Γαλλικά προϊόντα με εγγύηση 10 ετών, για να αναδείξετε και να απογειώσετε την εμφάνιση σας τονίζοντας το σχήμα των φρυδιών ή το περίγραμμα των χειλιών σας, από τους ειδικούς του ινστιτούτο ομορφιάς Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 340€. Έκπτωση 92%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: