ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΒΙΚΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ

 12€ για 3 υπηρεσίες γυναικείας περιποίησης με ελεύθερη επιλογή ανάμεσα σε χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), κούρεμα και manicure (χρώμα ή γαλλικό), για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε την εμφάνιση σας! στο κομμωτήριο Βίκυ στο Ελληνικό. Αρχικής Αξίας 52€. Έκπτωση 77%.
 15€ από 60€ για 1 βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 κούρεμα, 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και λούσιμο - Ή - 19€ από 89€ για 1 ανταύγειες, 1 κούρεμα, 1 χτένισμα και λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, για ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση στο υπέροχο και φιλόξενο κομμωτήριο Βίκυ στο Ελληνικό. Έκπτωση 75%.
 22€ για 3 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 ημιμόνιμο manicure (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, 2 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), 2 αποτριχώσεις άνω χείλους και 2 καθαρισμούς/σχηματισμούς φρυδιών, και εμπιστευτείτε την λεπτομερή περιποίηση των άκρων σας στο κομμωτήριο Βίκυ, στο Ελληνικό. Αξίας 137€. Έκπτωση 84%.
 8€ από 39€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα, 1 σχηματισμό/καθαρισμό φρυδιών και 1 αποτρίχωση άνω χείλους με βιολογικό κερί - Ή - 13€ από 44€ για 2 ολοκληρωμένα manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, και αναδείξτε τα άκρα σας με εντυπωσιακό τρόπο, στο μοντέρνο κομμωτήριο Βίκυ, στο Ελληνικό. Έκπτωση 79%.
 Best offer!!! 25€ για 2 ανταύγειες ή 2 βαφές (σε όλο το κεφάλι), 3 κουρέματα και 3 χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) για όλα τα μήκη μαλλιών μαζί με τα λουσίματα, για εντυπωσιακή εμφάνιση όλο το καλοκαίρι, από το κομμωτήριο Βίκυ στο Ελληνικό. Αξίας 220€. Έκπτωση 89%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: