ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΤΕΧΝΗ&ΚΟΣΜΗΜΑ"&"ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ"

 Πασχαλινή λαμπάδα!!9,90€ για μία εντυπωσιακή χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα ή 10,90€ για μία εντυπωσιακή χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα με ζωγραφική πάνω στο κερί, επιλέγοντας ανάμεσα σε μοναδικά σχέδια, με παραλαβή από το κατάστημα Γάμος και Χαρά στον Πειραιά. Μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα. Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!!
 15€ από 25€ για μία (1) Πρωτότυπη Πασχαλινή Λαμπάδα με ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή στο χώρο σας! Λαμπάδες με σατέν κορδέλες και επίχρυσα στοιχεία με σμάλτο, από την καλοκαιρινή συλλογή του Οίκου Τέχνη και Κόσμημα, σε πολλά σχέδια και ξεχωριστές συνθέσεις, Έκπτωση 40%!!

 Για μία λαμπάδα με σατέν κορδέλες και επίχρυσα στοιχεία με σμάλτο για όλες τις ηλικίες! Είναι στοιχεία κοσμημάτων από την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ. Μπορούν να δεθούν σε βραχιόλια ή κολιέ και δύο σχέδια (καράβι - κλειδί του σόλ) ΚΑΙ για κλειδοθήκη. Εξαιρετικά σχέδια με ζωηρά χρώματα και μοναδικές συνθέσεις.Με δωρεάν πανελλαδική αποστολή και την εγγύηση ποιότητας του οίκου "τέχνη & κόσμημα"! 

 Μία Μοναδική Παιδική λαμπάδα με ξύλινα στοιχεία και διπλό κερί, δεμένη στο χέρι. Από τον οίκο μας σε όλα τα παιδιά με αγάπη!Με δωρεάν πανελλαδική αποστολή και την εγγύηση ποιότητας του οίκου "τέχνη & κόσμημα"!

 15€ για μία χειροποίητη Πασχαλινή λαμπάδα διακοσμημένη με ένα εξαιρετικό κόσμημα που μπορεί να δεθεί σε βραχιόλι ή κολιέ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κλειδοθήκη. Μία προσφορά από το Τέχνη & Κόσμημα στην Αθήνα, αρχικής αξίας 25€!


Δεν υπάρχουν σχόλια: