ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΣΑΖ-ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 13€ ΣΤΟΥΣ "ΚΟΥΡΗΤΕΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


 Full Body Μασάζ της επιλογής σας για 2 ή 3 άτομα!! 17€ για ένα Full Body Μασάζ 2 ατόμων διάρκειας 55 λεπτών ή 20€ για ένα Full Body Μασάζ 3 ατόμων διάρκειας 55 λεπτών! Μπορείτε να επιλέξετε ένα Χαλαρωτικό Full Body Μασάζ ή ένα Σουηδικό Μασάζ ή ένα Ταϊλανδέζικο Μασάζ ή ένα Sports Mασάζ , στον μοναδικό χώρο του Κέντρο ευεξίας και καλλωπισμού «Κουρήτες» στην Αθήνα!


 13€ για ένα Μυοχαλαρωτικό Μασάζ σε όλο το σώμα διάρκειας 50 λεπτών, ενός ατόμου- Ή 17€ για μία συνεδρία μασάζ δύο ατόμων- ή 20€ για μία συνεδρία μασάζ τριών ατόμων για χαλάρωση, ψυχική ηρεμία και ανακούφιση πόνων, για άντρες και γυναίκες. Μία εκπληκτική προσφορά στο ολοκαίνουριο κέντρο ευεξίας και καλλωπισμού «Κουρήτες» στην Αθήνα!!

 Από 15€ Μόνο για ένα Full body Μασάζ με Αιθέρια Έλαια διάρκειας 45' λεπτών μαζί με 10' λεπτά Ρεφλεξολογία, σε ειδικό δωμάτιο, για δύο άτομα, στους Κουρήτες στο κέντρο της Αθήνας! Αιθέρια Έλαια λεβάντας και τριαντάφυλλου, με Βάση το ελαιόλαδο, σας υπόσχονται την πλήρη αρωματική χαλάρωση για εσάς και τον φίλο/η σας ή τον σύντροφό σας! Το 10λεπτο Ρεφλεξολογίας έρχεται να επαναφέρει την αρμονία στο σώμα δημιουργώντας θετικά συναισθήματα! Μία Χαλαρωτική Συνεδρία που θα την λατρέψετε! Εύκολη πρόσβαση με υπόγειο Parking! Αρχικής Αξίας 36€ - έκπτωση έως 58%

Δεν υπάρχουν σχόλια: