ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ/ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "FALIRO SAFE PARK"

 Πλήρες Εσωτερικό - Εξωτερικό Επαγγελματικό Πλύσιμο Αυτοκινήτου στο Χέρι, με χρήση υλικών MA-FRA με 6€! Από το "Faliro Safe Park" στο Π. Φάληρο! Aποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 15€ από 45€ για έναν Ολοκληρωμένο Μικροβιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου, Απολύμανση Καμπίνας και Αντιμετώπιση Βλαβερών Μικροβίων Με Ειδική Συσκευή Όζοντος, Καθαρισμός Αεραγωγών του Air-Condition, Ενυδάτωση Ταμπλό, Εξωτερικό Πλύσιμο, Υγρό Εξωτερικό Κέρωμα, Αδιαβροχοποίηση Παρμπρίζ, Καθαρισμό Ζαντών και Γυάλισμα Ελαστικών στο Faliro Safe Park στο Παλαιό Φάληρο. ΔΩΡΟ μία 24ωρη στάθμευση στο Parking Faliro Safe Park. Έκπτωση 67%!!
 Εξασφαλίστε την υγιεινή καθαριότητα του αυτοκινήτου σας φροντίζοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας, δώστε του την απαραίτητη περιποίηση, και αναζωογονήστε την εσωτερική κι εξωτερική του εμφάνιση, έκπτωση έως 59%!!
 15€ για 1 Πλήρη Μικροβιολογικό Καθαρισμό Ι.Χ. 10 υπηρεσιών με προιόντα MA FRA, που περιλαμβάνει καθαρισμό με ξηρό ατμό, καθαρισμό των αεραγωγών του A/C, ενυδάτωση ταμπλό, απολύμανση καμπίνας και αντιμετώπιση των μικροβίων με γεννήτρια όζοντος, αρωματισμό καμπίνας, εξωτερικό πλύσιμο, υγρό κέρωμα και αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ, εξωτερικό υγρό κέρωμα κ.α...με την εγγύηση του Faliro Safe Park στο Π. Φάληρο. ΔΩΡΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΠΟΝΙ 1 ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 24ΩΡΟ. Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 67%.


Δεν υπάρχουν σχόλια: