ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

FULL BODY WAVE MASSAGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BODY AND HEALTH"

 12€ για ένα ROLLING-PRESSING WAVE FULL BODY MASSAGE τελευταίας γενιάς για ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ διάρκειας 70' ή 16€ για ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ διάρκειας 70', για γυναίκες και άνδρες. Για αφύπνιση των αισθήσεων και βαθιά χαλάρωση των μυών και αρθρώσεων, ενίσχυση της αιμάτωσης και της ενέργειας σας, αποβολή τοξινών και αύξηση της μελατονίνης σας για καλή διάθεση και ευεξία. Από το κέντρο BODY AND HEALTH στους Αμπελόκηπους (πλησίον Στάση Μετρό Αμπελοκήπων). Αρχικής αξίας 70€. Έκπτωση 83%/77%


 Σωματική χαλάρωση και απόλαυση συνολικής διάρκειας 70 ολόκληρων λεπτών με Full Body Wave Massage τελευταίας γενιάς για αφύπνιση των αισθήσεων και βαθιά χαλάρωση των μυών και αρθρώσεων, ενίσχυση της ενέργειας σας, αποβολή τοξινών και καλή διάθεση και ευεξία, στο "Body & Health" στους Αμπελόκηπους - έκπτωση έως 83%!!!!!!

 12€ για ένα άτομο ή 16€ για δύο άτομα για 70 ολόκληρα λεπτά Full Body Wave Massage τελευταίας γενιάς για αφύπνιση των αισθήσεων και βαθιά χαλάρωση των μυών και αρθρώσεων από το Body and Health!
 Νέος και αποτελεσματικός τύπος μασάζ Full Body Wave Massage, διάρκειας 70 λεπτών, για βαθύτερη χαλάρωση των μυών και των αρθρώσεων, αφύπνιση των αισθήσεων, ενίσχυση της αιμάτωσης και της ενέργειας σας, μόνο με 12€ από 70€ για ένα άτομο ή 16€ από 140€ για δύο άτομα, για άνδρες και γυναίκες, στο Body and Health!


Δεν υπάρχουν σχόλια: