ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ/ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΘΗΚΕΣ/ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "LEVELUP"

 59€ Μόνο, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ, για 100 Τεμάχια Διαφημιστική Αφίσα, σε χαρτί 250γρ, velvet ( Ματ ) ή illustration ( γυαλιστερό ), 4χρωμία, Διαστάσεων 35χ50cm, ιδανική καθώς φαίνεται και από μεγαλύτερη απόσταση!! Εκτυπώστε το Εικαστικό Που σας Αρέσει, με όσα χρώματα χρειάζονται και αν δεν υπάρχει Μακέτα, Σας Φτιάχνουμε Εμείς ΔΩΡΕΑΝ!! Κατάλληλη και για εξωτερικούς χώρους!! Προσφορά από την LEVELUP στη Νέα Ιωνία, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!! Αρχικής αξίας 118€ - Έκπτωση 50%!!

 39€ Μόνο, για Δώδεκα (12) Τεμάχια Α6 Διάφανων Θηκών (Plexiglass) υποδοχής μονόφυλλων ή 55€ για Δώδεκα (12) Τεμάχια Α5 ή 75€ για Δώδεκα (12) Τεμάχια Α4, με κλίση προς τα πίσω για εντονότερη προβολή του εντύπου. Κατάλληλο για χρήση σε χώρους ταμείου καθώς και περιορισμένους χώρους προβολής ειδών!! Προσφορά από την LEVELUP στη Νέα Ιωνία, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!! Έκπτωση έως 45%!!

 139€ Μόνο, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ, για Χίλιους (1000) Φάκελους Σακούλες Λευκούς Αυτοκόλλητους διάστασης 23x32cm (Α4 με άνοιγμα στο πλάι) με Ένα (1) Χρώμα Εκτύπωσης της Επιλογής σας για να εκτυπώσετε Γραμματοσειρά ή Λογότυπο, Αν δεν Υπάρχει σας Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την κατασκευή ΝΕΟΥ Λογότυπου! Προσφορά από την LEVELUP στη Νέα Ιωνία, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!! Έκπτωση 40%!!

 120€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ, για Χίλιους (1000) Φάκελους λευκούς Καρέ Αυτοκόλλητους 16,2x23cm (Α5) με Ένα (1) Χρώμα Εκτύπωσης της Επιλογής σας για να εκτυπώσετε Γραμματοσειρά ή Λογότυπο, Αν δεν Υπάρχει σας Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την κατασκευή ΝΕΟΥ Λογότυπου! Προσφορά από την LEVELUP στη Νέα Ιωνία, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά!! Έκπτωση 40%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: